2020-01-28 13:26:54• hírek • Közlemény

Gazdabált szerveznek a falugazdászok

február 08

A Partiumi Falugazdász-hálózat első alkalommal szervez gazdabált: február 8-án a Borókagyökér Egyesület Lépésházában (Merilor utca 122. szám) lesz a világraszóló zenés-táncos mulatság, amelyre minden gazdát és gazdasszonyt nagy szeretettel várnak!


A bálozáshoz elengedhetetlen talpalávalót a Retro Boys biztosítja, a jó hangulatért Gyönyörű Zsiga nagyvőfély lesz a felelős, az est folyamán pedig fellép a Röpike néptánccsoport is. A farsang idején szervezett bálok egyik célja a tél elűzése a jó hangulattal, na meg a hagyományos kiszebáb-égetéssel is, amin szintén részt vehetnek a gazdabálozók, hogy végképp búcsút vehessünk a téltől és köszönthessük mielőbb a tavaszt!

A bál menüjében hagyományos ételek és italok szerepelnek, a hidegtál mellett gulyásleves, főfogásként pörkölt és burgonya párolt káposztával, valamint desszertként finom bejgli segít az eltáncolt energia pótlásában. A részvételi díjban a korlátlan italfogyasztás is benne foglaltatik, szóval patakokban folyik majd a bor, a pálinka, a víz, tea, és kávé is.

Jegyek a gazdabálra elővételben 140 lej/fő-ért vásárolhatók! Érdeklődni és helyet/asztalt foglalni Kovács Szabolcsnál lehet a 0733-926-673-as telefonszámon.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: